Spring naar inhoud

Help Lof het jubileumnummer te realiseren

7 juni 2012

 In oktober bestaat Lof 5 jaar. Jaren waarin we zijn uitgegroeid van een blad met een missie naar een missie met een blad. Waarin we met veel enthousiasme het talent van vrouwen in de spotlight hebben gezet. Waarin we ons hebben ingespannen om ambities in werk, gezin en maatschappij te realiseren en we worklife integration op de agenda hebben gezet. Waarin we rolpatronen hebben doorbroken en rolmodellen hebben gecreëerd. Dat willen we in de toekomst blijven doen!

Het jubileum van Lof willen we graag vieren met een extra dik jubileumnummer! Maar daarvoor hebben wij, als kleine zelfstandige uitgever jouw hulp nodig. Daarom heeft Lof een crowdfundingactie opgezet: veel mensen investeren een klein bedrag om het project te kunnen financieren. We vragen iedereen die Lof een warm hart toedraagt om een donatie te doen om zo de benodigde € 20.000 in te zamelen.

Als dank voor de donatie krijgt iedereen die €25 of meer doneert:

  • ·       een plekje op de ‘Geef Lof door’ pagina in het jubileumnummer
  • ·       kans op redactionele aandacht in het jubileumnummer voor jouw verhaal, bedrijf of goede doel
  • ·       vanaf 2 oktober gratis toegang tot de Allyouneedislof App. We hebben de leukste en meest inspirerende artikelen uit Lof van de afgelopen vijf jaar in deze App gebundeld.

Het is ook mogelijk om kleinere bedragen te doneren, alle bedragen zijn meer dan welkom. Ga snel naar de donatie pagina van All you need is Lof en doneer. Tot slot willen we je vragen deze mail door te sturen binnen je netwerk, zodat we ons extra dikke jubileumnummer kunnen realiseren.

Hartelijke groet,

Jolanda Holwerda en het team van Lof

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: